Marcipanlagkage |
Marcipanlagkage
3
lagkagebunde
Fyld:
3
dl. piskefløde
2
spsk. kakaomælkspulver
1
dåse ananas i tern eller ananas mos
Pynt:
200
g. rå marcipanmasse 50
g. flormelis ( 1 dl. )
100
g. overtrækschokolade 1
tsk. rød frugtfarve
1
tsk. grøn frugtfarve
1.
Pisk fløden til skum og tilsæt kakaomælkspulveret.
2.
Hæld saften fra ananas, læg halvdelen af ananasstykkerne eller mosen og en tredjedel af
chokoladeflødeskummet på den første bund.
3.
Læg den næste bund over og smør resten af chokoladeflødeskummet ud over kagen,
og læg den sidste bund på.
Pynt:
1.
Ælt marcipanen med flormelis. Rul marcipanen ud og skær et rundt låg som svarer
til lagkagens diameter, samt et langt bånd
til lagkagens sider. Læg marcipanen på kagen.
2.
Farv marcipanresterne med grøn og rød frugtfarve. Form den røde del til roser
og lav blade af den grønne del.
3.
Smelt chokoladen og overtræk hele kagen. Læg marcipanpynten på, inden
chokoladen er størknet.