Marcipanlagkage


 

Marcipanlagkage

3 lagkagebunde

Fyld:

3 dl. piskefløde                                                               

2 spsk. kakaomælkspulver

1 dåse ananas i tern eller ananas mos

Pynt:

200 g. rå marcipanmasse                            50 g. flormelis ( 1 dl. )

100 g. overtrækschokolade                        1 tsk. rød frugtfarve

1 tsk. grøn frugtfarve

 

1. Pisk fløden til skum og tilsæt kakaomælkspulveret.

2. Hæld saften fra ananas, læg halvdelen af ananasstykkerne  eller mosen og en tredjedel af chokoladeflødeskummet på den første bund.

3. Læg den næste bund over og smør resten af chokoladeflødeskummet ud over kagen, og læg den sidste bund på.

Pynt:

1. Ælt marcipanen med flormelis. Rul marcipanen ud og skær et rundt låg som svarer til lagkagens diameter, samt et langt bånd  til lagkagens sider. Læg marcipanen på kagen. 

2. Farv marcipanresterne med grøn og rød frugtfarve. Form den røde del til roser og lav blade af den grønne del.

3. Smelt chokoladen og overtræk hele kagen. Læg marcipanpynten på, inden chokoladen er størknet.

 

 

 

 

 

 

Tilbage til Oversigt