Jordbær - mokkalagkage


 

Jordbær - mokkalagkage

2 hvide bunde

1 chokoladebund

 

Mokkacreme:

4 blade husblas                                                               

4 æggeblommer

4 spsk. sukker                                                                

1 dl stærk kaffe

½ liter piskefløde

 

Pynt:

200 g. overtrækschokolade                       

500 g. jordbær

2½ dl. piskefløde

 

Creme:

1. Udblød husblasen i koldt vand.

2. Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende.

3. Knug husblasen fri for vand og smelt den i den varme kaffe under omrøring.

4. Lad kaffen svale og rør den i æggemassen.

5. Pisk fløden til skum og vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen, når den er begyndt at tykne.

 

Sammenlægning og pynt:

1. Fordel cremen mellem bundene - chokoladebunden skal ligge i midten .

2. Smelt overtrækschokoladen og glaser kagen med den.

3. Skær jordbærrene i skiver og læg dem i et pænt mønster på den øverste bund.

4. Pisk fløden til skum og sprøjt rundt langs kanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage til Oversigt