Jordbær - mokkalagkage |
Jordbær - mokkalagkage
2
hvide bunde
1
chokoladebund
Mokkacreme:
4
blade husblas
4
æggeblommer
4
spsk. sukker
1
dl stærk kaffe
½
liter piskefløde
Pynt:
200
g. overtrækschokolade
500
g. jordbær
2½
dl. piskefløde
Creme:
1.
Udblød husblasen i koldt vand.
2.
Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende.
3.
Knug husblasen fri for vand og smelt den i den varme kaffe under omrøring.
4.
Lad kaffen svale og rør den i æggemassen.
5.
Pisk fløden til skum og vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen, når den er
begyndt at tykne.
Sammenlægning
og pynt:
1.
Fordel cremen mellem bundene - chokoladebunden skal ligge i midten .
2.
Smelt overtrækschokoladen og glaser kagen med den.
3.
Skær jordbærrene i skiver og læg dem i et pænt mønster på den øverste bund.
4.
Pisk fløden til skum og sprøjt rundt langs kanten.