Hermann vennekage |
Hermann
vennekage
Fremgangsmåde:
Dejen skal ikke i køleskab, og må ikke have låg på:
1. dag: I dag har du fået Herman, hæld ham i en skål.
2.- 3. dag: Rør i ham hver dag.
4. dag: Nu er Herman sulten. Giv ham:
2½ dl mælk
2 dl mel
2½ dl sukker
5.- 8.dag: Rør i Herman
9. dag: Nu er Herman sulten igen. Mad ham lige som sidst. Del ham så i 5
lige store dele, kom 4 dele i syltetøjsglas og giv ham videre til andre.
10. dag: Herman dag. Giv ham mad for sidste gang:
1½ dl olie
3 æg
200 g sukker
200 g mel
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 tsk. kanel
200 g nødder og/eller rosiner
1 æble i små stykker
Rør godt i ham og kom dejen i en velsmurt form. Bag ham ved 170 grader i ca. 35
– 45 min. Prøv dig frem.