Sehriye corbasi


 

Sehriye corbasi  (Fyldig tyrkisk landsuppe)

4 pers.

 

2 løg             

250 g. champignon

15 g. margarine                   

250 g. hakket oksekød

1 ds. flåede hakkede tomater

2 tsk. paprika

5 dl. Grøntsags bouillon

5 dl oksekødskraft

150 g. suppehorn (pasta)

1 grøn eller rød peber

1 bundt persille

 

1. Løg og champignon hakkes.

2. Løgene svitses i margarinen i en gryde.

3. Kødet kommes i og svitses med.

4. Paprika, tomater, champignon og bouillon og evt. lidt salt tilsættes.

5. Retten småkoger under låg i ca. 10 min.

6. Suppehornene tilsættes og retten snurrer yderligere 10 min.

7. Den hakkede peberfrugt tilsættes og retten snurrer yderligere 5 min.

8. Til sidst tilsættes den hakkede persille.

9. Hvis suppen virker for "fyldig" tilsættes mere bouillon.

 

Tilbehør: flutes

 

 

 

 

Tilbage til Oversigt