Persille karbonader


 

Persille karbonader

4-6 personer

 

3/4 kg. hakket flæskesmåkød

1½ tsk. salt

2 æg

1½ dl. fløde

6 spsk. Rasp

1 stort løg

1 bundt persille

bacon i skiver

 

Tilbehør :

Sky af 1½ dl. boullion og 1½ dl. fløde, blandede grøntsager og brasede kartofler.

 

 

Det istandgjorte løg og persille hakkes fint.

Det hakkede flæskesmåkød blandes med ingredienserne i ovenfor nævnte rækkefølge.

Farsen formes til karbonader. En skive bacon foldes om hver og fæstnes med en tandstik. Karbonaderne steges ved jævn varme 6-7 min. på hver side, anrettes i et fad og holdes varme.

Panden koges af med bouillon og fløde, grøntsagerne dampes møre.

Sky og grøntsager anrettes sammen med persillekarbonaderne og serveres med brasede kartofler.

 

NB: Hakket kød med persille skal spises umiddelbart efter tilberedningen. Det bør ikke genopvarmes.

 

 

 

 

Tilbage til Oversigt