Mørbrad m. hvidløg og persille


 

Mørbrad m. hvidløg og persille.

Mørbrad

hvidløg/hvidløgssmør

persille/persillesmør

cocktailpølser

bacon

evt. champignon

fløde

løg.

 

Mørbraden afpudses for sener. Den flækkes, og i "lommen" kommes hvidløg og persille. Mørbraden snøres godt sammen. Start med at brune bacon, løg (og evt. champignon). Tag de op af gryden. Brun derefter mørbraden på alle sider. Lad den blive i gryden, kom fløde, salt, peber, vand fra pølser. løg og bacon i. Gem evt. lidt bacon til pynt. Lad det små simre i ca. 20 min. Tag mørbraden op. Jævn sovsen og tilsæt kulør. Snoren fra mørbraden fjernes og mørbraden skæres i lidt tykke skiver. Anrettes som en hel mørbrad i et ildfast fad. Sovs og fyld hældes ved. Kan holdes varm/ laves færdig i ovnen.

Tilbehør: Hasselback kartofler, evt. ris, grøntsager og flutes.

 

 

 

 Tilbage til Oversigt