Anita's Tunmousse 8 pers.
3
ds. Tun i vand
1 mellemstort løg
2½ dl creme fraiche
5 bl. Husblas
1½ dl piskefløde
1 stort fed presset hvidløg
1 tsk. dijon sennep
1 bundt purløg fint hakket
1 ds. rød kaviar
1/4 Iceberg fint hakket
Saft af 1 citron
salt,
peber
1. Læg husblassen i blød i vandet fra tunen.
2. Bland tun, løg, cremefraiche, hvidløg, sennep, purløg, salat og citronsaft i en skål
3. Smelt husblas over vandbad.
4. Hæld husblassen i tunmousseén
5. Pisk fløden stiv, når tunmousseén begynder at stivne, vendes fløden i.
6. Til sidst vendes kaviar i og der smages til med salt og peber.
7. Stilles koldt i køleskab natten over.
8. Serveres med agurker, tomater og andet grønt pynt.