Canape Flutes |
Canape Flutes
Ingredienser:
3
dl varm mælk (40-45*C)
40
g. blødt margarine
500
g. mel
2
spsk varmt vand (40-45*C)
1
pk. Gær
1
tsk salt
1
tsk sukker
1.
Gær og sukker røres ud i vandet, herefter lader man det stå i 5 min. til
blandingen skummer let.
2.
I en stor skål røres mælk, smør og salt.
3.
Gærblandingen hældes i den store skål og dette røres godt sammen. Inden
melet røres i.
4.
Dejen æltes i 7 min. på et melet bord, og der tilsættes mel til dejen
er smidig.
5.
Dejen lægges så i en smurt skål og overdækkes. Den hæver så i 1-1½ time
et varmt sted ( ca. 30*C )
6.
Dejen deles i 3 stykker og lægges i de smurte flutës-forme - til de er
halvt fyldte
7.
Formene stilles et varmt sted, hvor de hæver til formen er fuld. (ca.
45 min. )
8.
Formene lukkes og bages først i 10 min. ved 200*C og så i 20-25 min ved
150°C